Maykel Leijsten Computers, uw totaaloplossing

Waar Maykel Leijsten Computers in 2003 is opgericht als full service automatiseringsbedrijf zijn de werkzaamheden in de afgelopen jaren verder uitgebreid. Sinds 2010 kunnen wij onze klanten dan ook een totaalpakket op maat aanbieden.

Naast het adviseren van klanten op het gebied van computers en netwerken en het leveren en uitvoeren van bijbehorende taken kunnen wij u ook adviseren op het gebied van vormgeving (huisstijlen, folders, advertenties, etc.) internettoepassingen (o.a. webdesign, zoekmachineoptimalisatie en social media), drukwerk en grootformaat communicatie (canvas schilderijen, roll-up banners, spandoeken, etc.)

 

MLC is de specialist op het gebied van automatisering. Zo leveren wij producten en/of diensten die volledig zullen voldoen aan uw eisen en wensen.

Maykel Leijsten Computers komt voor ALLES bij u thuis:

Zo begeleiden wij, zowel particulieren als bedrijven, bij de keuze voor een bepaald computersysteem tot en met het kiezen van de juiste internetprovider. Ook voor het onderhoud aan hard- en software bent u aan het juiste adres. En kiest u ervoor om uw huidige computer te upgraden, ook dan kunnen wij u vakkundig adviseren en helpen bij de uitvoering daarvan.

Daarnaast is het mogelijk om online, via onze webshop, uw eigen systeem samen te stellen of andere hard- en software te bestellen.

Maar MLC is veel breder. Zo kunnen wij u ook adviseren op het gebied van webdesign en grafische vormgeving.

Bent u dus op zoek naar iemand die u kan helpen bij het realiseren van een nieuwe website, huisstijl en/of andere reclame-uitingen of heeft u iemand nodig voor het aanpassen / onderhouden van uw huidige site, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Komt u er niet uit? Zoekt u iets wat niet in de webshop staat? Of wilt u eerst een offerte aanvragen?

Geen probleem, neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord met persoonlijk advies.

Maykel Leijsten Computers: Voor alles op computergebied uw specialist!