Computers

Bij veel ondernemingen is automatisering iets wat men 'meer zou moeten doen'. Door drukte en andere bezigheden schiet dit er toch bij in. Vaak horen wij dat de kosten te hoog zijn of dat ze niet goed weten waar ze aan toe zijn. Dit gaat ten koste van uw omzet en tijd. Tijd die u beter kunt gebruiken voor uw onderneming.

Na verloop van tijd werkt uw computer of netwerk trager of duiken er foutmeldingen op. Maykel Leijsten Computers lost het op, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Voor vaste prijzen en zonder voorrijkosten werkt uw computer of netwerk gegarandeerd weer als nieuw.

U betaalt teveel aan uw internet of u denkt over te willen stappen naar een andere provider vanwege kostenbesparing? Vaak is het mogelijk uw huidige abonnement om te zetten naar een Internet plus bellen abonnement waardoor u jaarlijks veel kosten kunt besparen. Wij helpen u graag bij de keuze voor de juiste aanbieder.

certified gold partnersMaykel Leijsten Computers is officieel wederverkoper van de ESET producten waaronder ook de NOD32 virusscanner valt. Sinds 13 november 2015 mogen wij ons zelfs Certified Gold Partner noemen. Als één van de best geteste scanners mag deze op uw computer natuurlijk niet ontbreken, want niets is zo vervelend dan een systeemcrash of problemen door virussen.

Alle computers die wij leveren worden compleet geïnstalleerd en geoptimaliseerd. Vraag ons na een prijs voor een voor uw samengestelde computer of laptop of overige producten.
Heeft u elders een ander product gezien informeer dan eens bij ons naar de prijs hiervan!