Reparaties & Oplossingen

Na verloop van tijd werkt uw computer of netwerk trager of duiken er foutmeldingen op. Maykel Leijsten Computers lost het op, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Voor vaste prijzen en zonder voorrijkosten werkt uw computer of netwerk gegarandeerd weer als nieuw.


Van kleine problemen tot grote reparaties. Wij bieden de oplossing

Ook voor het nalopen van computers en het uitvoeren van kleine reparaties komen we bij u thuis op locatie. "We komen langs, lopen de pc na en kijken of er defecten zijn. We verwijderen virussen en spyware en verrichten kleine reparaties. Als er grotere problemen zijn, kunnen deze uiteraard ook worden opgelost.

Voor computers die steeds uitvallen of nooit echt goed hebben gewerkt, hebben wij ook een oplossing. "Met speciale diagnose software testen we het geheugen, de harde schijf, de processor en het moederbord. Zo weten we snel waar het probleem zit en kunnen we dat verhelpen."


Herinstallatie

Ook is het mogelijk een herinstallatie uit te laten voeren door MLC. Hierbij komt meer kijken. Daarom halen we de computer op. Na de herinstallatie werkt de pc niet alleen weer als nieuw, maar vaak ook zo snel dat de klant het apparaat niet eens meer herkent.

Wat betekent een herinstallatie?

Op korte termijn wordt Windows opnieuw geïnstalleerd. Daarbij wordt eerst een back-up gemaakt van de bestanden. Wanneer de voeding, het geheugen of de ventilatoren niet goed functioneren of teveel geluid maken, worden deze vervangen. Mocht er te weinig geheugen in de pc zitten, dan plaatsen we dat bij. Uiteraard dit alles in goed overleg met de klant. We verkopen graag maar willen dit wel eerlijk en in overleg doen.

De computers worden door MLC weer op hun plek gezet en ook de printers en het e-mailprogramma worden geïnstalleerd, zodat er direct weer met de computers kan worden gewerkt. De computers worden uitvoerig getest voordat ze door de klant weer in gebruik worden genomen.


Netwerk

Net als de computer zelf, is het netwerk ook zo nu en dan toe aan een update. Veel bedrijven en particulieren maken gebruik van een netwerk dat al geruime tijd geleden is ontworpen en geïmplementeerd. Daarna zijn er vaak uitbreidingen gedaan. Uit onze netwerkscan blijkt of het netwerk nog bij de tijd is en of - en zo ja waar - er mankementen zijn. Wij maken vervolgens voor de klant inzichtelijk wat er moet gebeuren om het netwerk weer helemaal klaar te maken voor de toekomst.


Computers en apparatuur

Naast het repareren en updaten van computers en netwerken verkoopt Maykel Leijsten Computers ook computersystemen, laptops en tablets. Ook daarvoor hanteren we redelijke prijzen. Standaard computers kunnen op vele manieren naar eigen inzicht worden uitgebreid. Wij komen bij de klant langs, hierbij kijken we waar de eventuele nieuwe computer of laptop voor gaat worden gebruikt, zodat we op maat een computer kunnen samenstellen. Dit alles kan bij de klant op locatie.

Ook voor andere producten die te maken hebben met automatisering en computers kan men bij MLC terecht. "We zijn bijvoorbeeld dealer van kassasystemen en van NOD32 antivirussoftware."