Grootformaat Communicatie

Leg een bijzonder moment vast op een canvasdoek. Je mooiste foto is toch een schilderij waard? Onze canvasdoeken zijn scherp geprijsd en van zeer goede kwaliteit. Het canvasdoek wordt gespannen op een 2 of 4,5 cm dik frame. Deze laatste geeft je canvasdoek meer stevigheid en body voor een robuuste uitstraling.

Spandoeken zijn er in allerlei soorten en maten voor binnen en voor buiten gebruik. ML Computers biedt een breed assortiment aan en bij ons hebt u de keuze uit verschillende materialen.

Je gaat naar een beurs of een evenement en wilt je bedrijf promoten. Laat dan een roll-up banner ontwerpen en drukken bij ML Computers! Fantastisch product en eenvoudig mee te nemen in de gratis meegeleverde tas.

Laat die vlag maar wapperen! Bij ML Computers kun je verschillende modellen vlaggen bestellen zo ook de zeer populaire en multifunctionele beachflag. De meeste modellen zijn zowel voor indoor als outdoor gebruik.

Voor een reclamebord zijn heel veel verschillende toepassingen te bedenken. Een plafondhanger, als bewegwijzering, display, wandbekleding of sponsorbord. Maar ook voor beurs- en standbouw en zelfs als koffer of map. De meeste materialen zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken.

Buiten de hierboven genoemde producten hebben wij nog veel meer producten in ons assortiment. Dus bent u op zoek naar een bepaald product? Informeer dan altijd bij Maykel Leijsten Computers en wij kijken direct wat mogelijk is... en natuurlijk tegen hele scherpe prijzen!