MLC official ESET reseller

certified gold partnersMaykel Leijsten Computers is officieel wederverkoper van de ESET producten waaronder ook de NOD32 virusscanner valt. Sinds 13 november 2015 mogen wij ons zelfs Certified Gold Partner noemen. Als één van de best geteste scanners mag deze op uw computer natuurlijk niet ontbreken, want niets is zo vervelend dan een systeemcrash of problemen door virussen.

Op afspraak kunnen we zelfs bij u op locatie online een licentie aanschaffen en meteen installeren. Maar u kunt ook via de mail een licentie bij ons aanvragen. Deze krijgt u dan binnen 1 uur op uw mailadres toegezonden zodat u zelf nod32 kunt installeren en meteen goed beveiligd bent tegen indringers en virussen.


Wij kunnen u onder andere de volgende producten leveren:

eset-smart-security   ESET Smart Security
Antivirus | Antispyware | Firewall | Antispam | Ouderlijk toezicht

De meest effectieve bescherming tegen de huidige enorme aantallen bedreigingen van het web of van e-mails. Gebaseerd op ESET NOD32, biedt ESET Smart Security proactieve bescherming tegen nieuwe aanvallen op het moment dat andere antivirusproducten nog niet op de hoogte zijn van een aanval. Daarnaast wordt spam tegengehouden en is het uitgerust met een firewall. ESET Smart Security is zo snel als het licht. Het doet onmerkbaar zijn werk en vertraagt de computer niet. Versie 5 is sneller, eenvoudiger in gebruik en biedt nog betere beveiliging.

eset-nod32-antivirus ESET NOD32 Antivirus
Antivirus | Antispyware

Onze producten bieden de beste proactieve bescherming tegen steeds geavanceerdere bedreigingen en staan bekend om hun snelheid en stille werking. U houdt zich dus alleen maar bezig met de zaken waarmee u zich bezig wilt houden en niet met uw antivirus. De software gebruikt een krachtige combinatie van geavanceerde heuristische detectie en automatische updates van de virusdefinities. Hierdoor worden de razendsnel groeiende bekende en onbekende bedreigingen gedetecteerd en verwijderd. De proactieve bescherming zorgt ervoor dat uw computer en data beveiligd zijn, zelfs tegen kwaadaardige software die nooit eerder is gezien.

eset-cybersecurity-voor-mac ESET Cybersecurity voor MAC
Antivirus | Antispyware

Het is een algemeen geaccepteerd feit dat systemen gebaseerd op Mac/Linux veilig zijn, vergeleken met Windows® platformen. Helaas kunnen onbeschermde Macs in een netwerkomgeving, waar cros-platform delen voorkomt, alsnog wel fungeren als malware dragers. ESET Cybersecurity schakelt alle aanvalsvectoren uit, neutraliseert bedreigingen ontworpen om Windows en Linux systemen aan te vallen samen met opkomende exploits tegen het Mac platform - om jouw gevoelige gegevens en identiteit rond de klok veilig te houden.

eset-mobile-security ESET Mobile Security
voor Android, Symbian en Windows Mobile

ESET Mobile Security beschermd uw online communicatie, gevoelige data en privacy onderweg. Het biedt effectieve bescherming tegen opkomende mobiele bedreigingen en beveiligingslekken. Ook houdt het uw inbox vrij van ongewenste SMS en MMS berichten. Het geavanceerde anti-diefstalsysteem met Remote Wipe voorkomt dat er gevoelige informatie in de verkeerde handen valt wanneer u het apparaat verliest of dat deze gestolen wordt.